Wie volgt Janina op als secretaris van het bestuur van de muziekschool?

Achter een goed draaiende muziekschool zit een goed bestuur! Zo gelukkig ook bij onze muziekschool. Het bestuur van de stichting Kunstzinnige Vorming Heuvelrug bestaat uit vier mensen die muziek een warm hart toedragen. Janina van Hees is bijna drie jaar secretaris in dit bestuur. Binnenkort eindigt haar termijn, en het bestuur zoekt opvolging. Janina vertelt: 
“Het was leuk om met het nieuwe bestuur, dat in 2018 is aangetreden, te kijken wat voor nieuwe ideeën we konden inbrengen in de muziekschool. Ik heb in het bestuur de taak van secretaris. Daar hoort bijvoorbeeld bij dat ik verantwoordelijk ben voor de overeenkomsten met onze muziekdocenten. Ook houd ik het overzicht over alles wat er gebeurt in de muziekschool en maak ik op basis daarvan agenda’s voor de bestuursvergaderingen. In mijn rol heb ik ook het aansturen van de communicatie erbij gepakt. Denk aan het signaleren als er een bepaald nieuwsbericht op de website zou moeten, of bijvoorbeeld de aanzet geven voor een nieuwsbrief zoals deze. Ook hebben we professionele foto’s van al onze muziekdocenten laten maken om onze externe PR een fris uiterlijk te geven. 
Ik hoop dat het lukt iemand te vinden aan wie ik mijn taken in de komende maanden kan overdragen! Het zou super zijn als we iemand vinden die bijvoorbeeld nu een (klein)kind op les heeft op de muziekschool en die mijn stokje zou willen overnemen. Gevoel voor communicatie en affiniteit met zaken die bij de taak van secretaris horen, zouden daarbij erg helpen.”
Neem alsjeblieft contact op met Janina als je denkt dat dit misschien iets voor jou is! Je bereikt haar op j.vanhees@heuvelrugmuziekschool.nl