Voorspeelmomentjes op 22, 25, 26 en 28 juni

Voorspeelochtend Gitaar

Op zaterdagochtend 22 juni om 11 uur geven de gitaarleerlingen van Thije Kok hun jaarlijkse eindpresentatie in de raadszaal van het cultuurhuis. Dit zijn zowel beginners als gevorderden. Het concertje zal zo’n 40 minuten duren. De toegang is gratis. Ieder die geïnteresseerd is in gitaar, is van harte welkom. Tevens is het na het concertje mogelijk om vragen te stellen over de lessen, aanschaf van een instrument, muziekboekjes etc.

 

Voorspeelavond Pop en Jazz 

Op 25 juni om 19.00 uur vindt in de Raadzaal de einduitvoering Pop en Jazz plaats. Het accent in het programma ligt op zang en toetseninstrumenten (piano, keyboard) maar er zijn ook verschillende gastinstrumenten te horen, zoals saxofoon, midi-windcontroller, blokfluit, drums, elektrisch gitaar en basgitaar. Die laatste worden gecombineerd in een pop- en jazzband. Het wordt dus een veelzijdig programma dat varieert van Dave Brubeck tot Queen en van Einaudi tot Martin Garrix. Iedereen is welkom om te komen kijken en luisteren.

Voorspeelavonden Piano

Op woensdag 26 juni en vrijdag 28 juni laten om 19 uur de pianoleerlingen van Renate, Huub en Petra horen wat zij geleerd hebben. In een slotuitvoering in de bibliotheek van het Cultuurhuis gaat iedere leerling de leukste muziekstukjes van de afgelopen periode voordragen. Familie, vrienden en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom om te komen genieten van hun spel op de mooie vleugel!