Open lesweek 21 t/m 25 juni voor jong en oud

Nieuwsgierig naar een cello-, klarinet- of blokfluitles? Of naar een les in één van die andere prachtige instrumenten die op de Heuvelrugmuziekschool gegeven worden?
Nu is je kans om gewoon eens mee te kijken met een les op het instrument van je dromen! 

In de week van 21 tot 25 juni kan je bij een muziekles meekijken om zo al een beetje een indruk te krijgen of het wat voor je is. Je mag bij verschillende instrumenten meekijken. Handig als je nog twijfelt tussen een paar instrumenten. 

Zit je al op muziekles? Misschien heb je wel een vriend of vriendin die graag een keer mee wil met jouw muziekles. Ook dat kan tijdens de open lesweek.

Wil je meedoen met de Open lesweek? Mail dan vanaf 15 juni naar de muziekschool of een docent om een afspraak te maken. Je bent van harte welkom om een keertje mee te kijken en luisteren!

Weet je al wat je wilt, maar wil je eerst een keer uitproberen? Dan is een proefles ideaal. De docent heeft dan alle aandacht voor je en je kan dan ook zelf het instrument eens uitproberen. Voor een proefles kun je naar de muziekschool of naar de desbetreffende docent mailen.