Nieuwe bestuursleden gezocht!

Heb je hart voor muziek en wil je bijdragen aan goed muziekonderwijs in je eigen gemeente?
Meld je dan aan als bestuurslid voor onze Heuvelrug Muziekschool. Wij geven les in Doorn en in Leersum.

Meer informatie over ons vind je op onze site heuvelrugmuziekschool.nl.

Onze website wordt overigens binnenkort vernieuwd. En dat is dan meteen een van de activiteiten die wij als bestuur op ons nemen. Naast ervoor zorgen dat er een zorgvuldig beleid wordt gevoerd.

Wat biedt het jou?

Een leuk team en fijne contacten met alle docenten. Je bent natuurlijk bij onze concerten en open dagen. Je vertegenwoordigt de muziekschool ook bij het college en de medewerkers van de gemeente Utrechtse Heuvelrug, bijvoorbeeld op een avond voor nieuwe inwoners. Je hebt veel contacten met initiatiefnemers van speciale projecten zoals Gluren op de Heuvelrug of voor het AZC of met andere organisaties die bezig zijn met muziek en culturele vorming in onze gemeente.

Daarnaast hebben we een gezellig bestuur dat ongeveer vijf keer per jaar bijeenkomt. Je doet het niet alleen. In ons bestuur zitten voorzitter Stefan van Schijndel, secretaris Franca Kerstens, PR en communicatie Mieke van Dommelen en Financieel adviseur Aad-Jan Binneveld. Aad-Jan wil het financieel beheer graag na vele jaren over gaan dragen. Dus zijn wij naast een algemeen bestuurslid in het bijzonder op zoek naar iemand met affiniteit voor cijfers.

Wat vragen wij van jou?

Dat jij je inzet voor de belangen van de muziekschool en daarvoor ook bijdragen levert zoals communicatie, financieel beheer voeren, gesprekken met docenten, zorgen dat bijeenkomsten goed verlopen en alles wat er van een goed bestuurder wordt gevraagd.

Eerst de kat uit de boom kijken?

We snappen dat je misschien eerst eens wilt meelopen. Dat kan. Neem dan contact op met secretaris Franca Kerstens via HMS.Kerstens.Franca@gmail.com en zij kan je laten weten wanneer het bestuur bij elkaar komt.