Lydia Nagel nieuwe docent Algemene Muzikale Vorming

De nieuwe docent Algemene Muzikale Vorming (AMV) stelt zich graag even voor:

“Ik ben Lydia Nagel, muziekdocent en muziekcoach op basisscholen. ¬†Al van jongs af aan maak ik muziek. Van mijn hobby heb ik mijn beroep gemaakt na mijn studie aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.
In de afgelopen 25 jaar heb ik op verschillende muziekscholen en kunstencentra muzieklessen gegeven aan kinderen. De ontdekkingstocht van kinderen door de wereld van muziek is fantastisch om te volgen en te mogen begeleiden.

Dit voorjaar ben ik verhuisd van de drukte in de Randstad naar de rust en het groen op de Veluwe. Dat betekent ook dat ik in deze omgeving als muziekdocent aan de slag ga. Zodoende start ik op de Heuvelrug Muziekschool in september met het geven van Algemene Muzikale Vorming (AMV). De cursussen die ik op de woensdagmiddag ga aanbieden zijn:

Op de website van de muziekschool lees je hier meer over.”