Le Nozze di Suzanna 11 juli

zaterdag 11 juli
16.15 uur & 19.30 uur

kosten: € 10,00

Het verhaal gaat over Suzanna, het kamermeisje van de gravin die graag met Figaro, de kamerheer van de graaf wil trouwen. Figaro en Suzanna zijn door hun baas, graaf Almaviva naar Londen gestuurd voor een klusje… Dat is duidelijk een voorwendsel om de kamers dichtbij de vertrekken van de graaf in te richten, want de graaf probeert haar voortdurend te verleiden… hoe loopt dat af?

Afgelopen maart stonden we in de startblokken om een bewerking van de opera van Mozart op de planken te brengen in Cultuurhuis Pleiade Doorn. Zoals alle andere culturele organisaties, moesten ook wij de voorstellingen in Doorn en Zeist afgelasten. We zijn dan ook bijzonder blij dat het nu lukt om de opera voor het voetlicht te brengen! We hebben van de nood een deugd gemaakt en de aanpassingen als gevolg van de Corona-maatregelen geïntegreerd in een verkorte versie van Le Nozze di Suzanna. We gaan met minder spelers de vloer op, creëren mooie “verbindingen op afstand” en het publiek neemt een bijzondere plaats in. De voorstelling duurt 45 minuten.

Nieuwsgierig geworden naar Le Nozze? Reserveer een kaartje via mail aan zangstudioalali@gmail.com o.v.v. naam en telefoonnummer, het aantal personen en een bevestiging van gezondheid. Je krijgt van ons een bevestiging met een betaalverzoek voor het geboekte bedrag.

Op locatie vragen we rekening te houden met een aantal corona-maatregelen:

  • Er zijn maximaal 30 plaatsen beschikbaar per voorstelling, dus boek snel, vol=vol
  • Neemt u a.u.b. een eigen klapstoel of kruk mee!
  • Je kunt helaas geen gebruik maken van de toiletten.
  • We gebruiken de toegangsdeur die zich rechts naast de draaideur bevindt.
  • Je wordt onder begeleiding naar je plaats gebracht op de galerij op de tweede verdieping van de bibliotheek.  Dat houdt in dat er geen tussentijdse verplaatsing mogelijk is.
  • De uitgang is aan de straatzijde naast de ingang van de parkeergarage.