Even voorstellen: nieuwe docent Johan van der Zwet

“Mijn naam is Johan van der Zwet, 33 jaar en ik woon in Utrecht.  Vanaf september ga ik de lessen Algemene Muzikale Vorming, Instrumentale Verkenning en Spelen met Muziek verzorgen op de muziekschool.  Ik heb Docent Muziek gestudeerd in Rotterdam (Codarts) en daarna een aantal jaar lesgegeven op basisscholen in Rotterdam. Dit combineerde ik met lesgeven en voorstellingen maken bij Jeugdtheater Hofplein.

Afgelopen jaar heb ik vanuit de Nationale Opera een aantal kinderopera’s mogen maken op basisscholen in de Zaanstreek. Bij dit project kwamen al mijn interesses samen: muziek, theater en onderwijs. Ik hoop op de muziekschool dit enthousiasme ook over te brengen op de jongste leerlingen, zodat ze met veel plezier doorstromen naar de instrumentale lessen. Ik kijk er naar uit.”
Meer info over Johan en zijn lessen is te vinden op deze pagina.