Basisschoolconcerten muziekschooldocenten vallen in de smaak

Tijdens de open dag van de Heuvelrug muziekschool op zaterdag 26 januari konden veel kinderen nog een keer genieten van de muzikale uitvoering van ‘Het beest met de achternaam’. Eerder die week hadden de muziekdocenten verschillende basisscholen in Doorn en Driebergen bezocht om daar eenzelfde uitvoering van ‘Het beest’, naar het verhaal van Annie M.G. Schmidt, te geven.

De basisschool concerten, die elk jaar in januari plaatsvinden, zorgden er ook dit jaar weer voor dat er veel kinderen naar de open dag in het Cultuurhuis kwamen. Niet alleen voor het mooie verhaal maar ook om na afloop kennis te maken met de verschillende docenten. En iedereen, van jong tot oud, mocht de instrumenten uitproberen.

Er viel net als in voorgaande jaren ook nog eens een heel mooie prijs te winnen. Ieder kind kon een lijst invullen met daarop allemaal muziekschool vragen. Maarten Boerke is de gelukkige winnaar. Hij heeft een vierlessen kaart gewonnen voor zijn favoriete instrument, de cello. Van harte gefeliciteerd Maarten! Wij wensen je alvast veel plezier met muziek maken.

Al met al was het een zeer geslaagde middag met veel enthousiaste muziekliefhebbers.