Altijd al ukelele willen spelen? De kleine ukelele geeft je groot plezier!

Dit seizoen biedt de HMS voor het eerst ook lessen op ukelele aan. De lessen worden gegeven door Sophia Plate.

De ukelele is een vrolijk klinkend instrument voor jong en oud, makkelijk te leren en veelzijdig. Je kan akkoorden spelen en zingen, maar ook echte solo’s leren spelen. Door het kleine formaat kan je een ukulele overal meenemen, binnen en buiten spelen, in de tuin, op school, op vakantie –  echt een instrument, om blij van te worden.

Ben je nieuwsgierig geworden? Er staat hier een ukelele op jou te wachten. Dus maak gauw een afspraak voor een proefles!

Je kan ukelele spelen vanaf 6 jaar. De lestijden zijn in overleg op vrijdag middag en avond. Bij voldoende aanmeldingen kunnen we ook starten in een leeftijdsgroepje of een duoles.  Het kopen van een ukelele is altijd een feest, want er zijn heel veel verschillende soorten ukeleles in elke prijsklasse.  

Zie voor de kosten van de lessen op de pagina Roosters en Prijzen

Sophia biedt kinderen en jongeren een proefles van 30 minuten tegen gereduceerd tarief van € 10,- . Voor volwassenen is het tarief € 20,-. Om uitgebreider kennis te maken kan je ook starten met een vier-lessenkaart. Volwassenen kiezen vaak een tien lessenkaart.